Österby Sadamakohviku köök

Österby Sadamakohviku köök kasutab võimalusel toorainena kohalike toidutootjate kaupa ning küpsetab sageli nii, et nisujahu kookidest ei leia.

Meie suvine menüü on tugevasti kaldu kala ja mereandide poole, kuid midagi leiavad nii liha- kui ka taimetoidu eelistajad. Meile meeldib kodustele maitsetele lisada veidi nüansse eri lõunamaade köökidest.

Puisest ja Aulepa külast tuleb meie kala, Eesti Seenefarmist austerservik, metsast marjad ja kadakas. Ulukiliha tooteid oleme võtnud Linnamäe Lihatööstusest ning siirupeid ja sinepeid Tänava talust.

Jõulude eel oleme küpsetanud ettetellimisel nisujahuta külluslikku jõulukeeksi ning valmistame Jahu-Jaani mahedast tatrajahust imelist piparkoogi taigent.

Meie paindlik köök pakub ettetellimisel ka taimetoitu, gluteeni- ja laktoosivaba toitu.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Instagram